0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVU VEST SU SVI ČEKALI: Poznato stanje Gabrijela Deka – evo da li će igrati u odlučujućem meču!

Objavljeno: 05.05.23 u 15:35

Doživeo je povredu sinoć.

Košarkaši Partizana Mozzartbet nisu uspeli da savladaju Real iz Madrida u četvrtom meču plej-ofa Evrolige i tako obezbede plasman na F4, pa je sada rezultat u seriji 2:2. Odlučujuća utakmica igraće se u sredu u Madridu, a Španci će biti oslabljeni, jer je povredu na drugoj utakmici u Beogradu doživeo Gabrijel Dek.

Sve se dogodilo na oko 3 minuta do kraja utakmice, kada je Ledej želeo da preseče pas, pa je tom prilikom udario u argentinskog košarkaša, pri čemu je njegovo koleno otišlo u neprirodan položaj.

Nakon toga, na njegovom licu je bila vidno bolna grimasa, a reakciju su imali i pojedini saigrači, pa se pretpostavilo da je povreda ozbiljnija. Dek je zatim sa štakama izašao iz Štark arene, a danas je potvrđeno da je doživeo rupturu ligamenata kolena i očekuje ga duža pauza, od nekoliko meseci.

Podsećamo, od ranije je poznato da će peti meč propustiti i Geršon Jabusele, koji je uz još tri košarkaša suspendovan posle druge utakmice u Madridu. Kazne su odradili Matijas Lesor, Kevin Panter i upravo Gabrijel Dek.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter