0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NBA LIGA NAHVALILA JOKIĆA: Srbin nastavlja da sija na najvećoj sceni! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.23 u 21:35

Nema sumnje da se radi o jedinstvenom sklopu tehnike i motoričke veštine

Košarkaši Denver Nagetsa igraju noćas treći meč polufinalne serije Zapada protiv Finiks Sansa a meč je na programu od 4 časa posle ponoći, po našem vremenu.

Nikola Jokić i njegovi saigrači uspeli su da odbrane domaći teren i slave oba puta u Koloradu, prenevši tako veliki pritisak na tim iz Kalifornije. Podsećamo, Sansi su dodatno oslabljeni u naredne tri utakmice, pošto zbog povrede prepone, neće moći da računaju na svog „dirigenta“, Krisa Pola.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

NBA liga je svesna veličine ove utakmice u kojoj će glavnu reč voditi, sa jedne strane, Nikola Jokić i Džamal Marej a sa druge, Kevin Durent i Devin Buker. Zbog toga su na zvaničnoj tviter stranici objavili mini najavu gde su pohvalno govorili o srpskom centru.

Šta se desi kada ukombinujete dodavačke sposbnosti, poseban rad nogama, koordinaciju, dodir i veličinu? Pa dobijate Nikolu Jokića, jedan kroz jedan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter