2
Domaći fudbal

Osman Bukari Napredak - Crvena Zvezda, Superliga Srbije Krusevac Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MEČ ZVEZDE I VOŽDOVCA SE ODLAŽE: Razlog je potpuno jasan – ‘Nikome nije do pesme i navijanje!’

Objavljeno: 05.05.23 u 14:18

Potpuno očekivano.

Fudbaleri Crvene zvezde još jednu godinu u nizu su šampioni Srbije i mečevi domaćeg šampionata sada za njih nemaju nikakav takmičarski značaj. Ipak, oni su odlučili da duel sa Voždovcem odlože, jer će naredna tri dana na snazi biti odluka o danima žalosti, zbog tragedije koju je zadesila Srbiju.

Fudbal
FK Vozdovac v FK Crvena Zvezda MML
Stadion Stadium FK Vozdovac
Beograd, 13.03.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan.’ – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Meč je trebao da bude odigran u nedelju od 17.30 na krovu TC Voždovac, ali će ipak biti odigran dan kasnije.

15
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter