0
Košarka

Vladimir Lucic Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAPITEN SRBIJE ZAVRŠIO SEZONU I MORA NA OPERACIJU: Potencijalno veliki problem za selektora Pešića!

Objavljeno: 05.05.23 u 16:24

Ovo mogu biti itekako loše vesti.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić, moraće na operaciju šake, zbog čega će propustiti ostatak sezone. Košarkaš Bajerna je doživeo povredu pre 3 nedelje, doktori su prvo verovali da će moći da se oporavi prirodnim putem, ali se to nažalost nije desilo.

Očigledno je povreda znatno ozbiljnije prirode nego što se u prvi mah mislilo, a trenutno nije poznato koliko će trajati kompletan oporavak. Ovo može biti izuzetno loša vest za selektora Srbije Svetislava Pešića, jer Mundobasket počinje za nešto više od 3 meseca.

Samim tim, Lučićev nastup je za sada neizvestan, a nema sumnje da bi Srbija bila izuzetno oslabljena ukoliko bi on propustio prvenstvo Sveta.

Ove sezone, Lučić je u proseku postizao 8.8 poena i 2.6 skokova u Evroligi, a na Evrobasketu beležio je 7.2 poena po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter