21
Evroliga

FOTO: HotSport

GROBARI PROZVALI PINK, ŽELJKO MITROVIĆ IM ODGOVORIO: ‘Kad ne voliš PINK – Uvek gubiš!’

Objavljeno: 05.05.23 u 11:55

Sukob na relaciji Pink – Grobari!

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala rezultatom 78:85. Izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da iskoriste ni drugu meč loptu protiv španskog kluba, pa će plasman na fajnl-for tražiti kroz majstoricu u Madridu.

Tokom utakmice sa ‘Kraljevskim klubom’, Grobari su razvili transparent: ‘Uključi mozak – Isključi PINK!’ 

Dan nakon utakmice, na svom Tviter profilu, oglasio se i prvi čovek ove televizije – Željko Mitrović, napisavši: ‘Kad ne voliš Pink, uvek gubiš!’
Transparent ‘Grobara’ nastavo je povodom svega što se desilo prethodnog dana u Beogradu. Masakr u osnovnoj školi je uticao na apsolutno sve, a mnogi smatraju da i ova televizija sa nacionalnom frekvencijom imao dosta uticaja na mlade danas.
68
15

21 Komentara

  1. Valjda je svima sada sve jasno. PINK je zlo sto pre ukinuti zabranu. Zabraniti voditeljkama da polu gole vode emisije. Najpravednije ukinuti ovaj rijatli program.

    7
    0
    Odgovori
  2. Pink ima brdo kanala na kojima godinama vrti tri filma i tri serije i naravno „zadrugu“ za debile,Pink faktički nema programa tako da nemš što da gledaš na njemu ako si normalan.

    31
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter