1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DONČIĆ IPAK NEĆE PLATITI TROŠKOVE SAHRANE: Neko je već reagovao, ali će NBA as ipak pomoći porodicama!

Objavljeno: 05.05.23 u 15:16

Imao je veliku želju da pomogne.

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Luka Dončić, juče se oglasio na svom Tviter profilu, gde je saopštio da će njegova fondacija pokriti troškove sahrane stradale dece u stravičnom masakru na Vračaru. Ipak, pre njega, to je učinio Grad Beograd, dok će slovenački reprezentativac preko svoje fondacije, na druge načine moći da pruži pomoć porodicama nastradalih.

Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenom ovom tragedijom. Kroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima i porodicama pogođenim pucnjavom. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kako detalji budu postajali dostupni – napisao je Dončić na Tviteru.

Luka Dončić je poznat kao veliki humanista, a povodom svega svoj komentar su dali i iz Crvene zvezde, čiji je slovenački reprezentativac veliki navijač.

– Naravno da iskreno pozdravljamo kao klub gest Luke Dončića koji je pokazao da saoseća sa celim srpskim narodom u ovoj tragediji. Još jednom je pokazao ono što znamo da je čovek velikog srca – poručili su iz KK Crvena zvezda u razgovoru za Informer.

10
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter