1
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE REALNO DA SE OVAKO NEŠTO DESI: Partizan protiv Reala igrao sa šest igrača na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.23 u 12:24

Zaista čudno da niko nije primetio.

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala rezultatom 78:85. Izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da iskoriste ni drugu meč loptu protiv španskog kluba, pa će plasman na fajnl-for tražiti kroz majstoricu u Madridu.

Veoma bitan momenat mogao je da bude propraćen velikom sudijskom greškom. Naime, u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, Andjušić je pogodio za tri poena, ali se ispostavilo da je malo zakasnio. Na prvu loptu, svi su mislili da je sve okej, ali su tek nakon meča navijači uvideli jedan šokantan detalj.
Niko od sudija na terenu, nije primetio da je bilo šest košarkaša Partizana u tom trenutku u igri. Na sreću sudijskog tima Danilov koš se nije važio, jer da jeste, sigurno je da bi dobili debelu kaznu.
3
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter