0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BOMBA! UGOVOR JE SPREMAN: Navijači nestrpljivo očekuju evrogolove srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.23 u 20:33

Gudelj je postao nedodirljiv član startne postave tima iz Andaluzije!

Španska ‘Marka’ prva je došla do informacija koje su izazvale erupciju oduševljenja među navijačima Sevilje. Novi ugovor sa klubom sa stadiona ‘Ramon Sančez Pishuan’ spreman je za dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, Nemanju Gudelja.

Vezista, koji je u Sevilju stigao 2019. godine iz redova Guangdžou Evergrandea, saradnju će produžiti do 2026. godine. Srbin je jedini aktuelni član tima kojem ugovor ističe po završetku aktuelne sezone, a uprkos ponudama, klub ništa ne želi da prepušta slučaju.

Gudelj je iskoristio priliku i zablistao u toku aktuelne takmičarske godine. Vezista je neizostavan član startne postave, a na terenu je proveo najviše minuta od svih igrača Sevilje.

Evrogolovima protiv Majorke, Betisa, Osasune i PSV-a je postao miljenik navijača slavnog španskog kluba, a očekuje se da će u polufinalnim susretima Lige Evrope protiv Juventusa biti jedna od glavnih karika tima.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter