0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@KKCedOL

BEZ RAZUMEVANJA OD STRANE RIVALA I REGIONALNOG TAKMIČENJA: FMP tražio odlaganje utakmice zbog tri dana žalosti, zahtev odbijen!

Objavljeno: 05.05.23 u 20:56

Panteri veruju da će naći snage za trijumf uprkos teškoj situaciji za sve građane naše zemlje!

Košarkaši FMP SoccerBeta dočekaće u subotu od 20 časova ekipu Cedevita Olimpije u drugom meču plej-of serije ABA lige. To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada Republike Srbije. Želja KK FMP SoccerBet bila je da se utakmica pomeri za ponedeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja.

Saopštenje popularnih Pantera i izajve šefa struke Stefanovića, kao i lidera tima Dženkinsa, prenosimo u celini i bez izmena. 

-U danima kada je cela naša država zavijena u crno, u FMP Areni će se podbaciti lopta što smo kao klub smatrali neprikladnim.

Ipak, sve što je do KK FMP SoccerBet, a to su jasni protokoli koje zakon Republike Srbije nalaže u danima žalosti, biće u potpunosti ispoštovani. Stručni štab i igrači, uprkos bujici emocija koja ih je preplavila kao i čitav naš narod daće sve od sebe da klub i Srbiju predstave u najboljem svetlu u ovom teškom momentu – navodi se na sajtu KK FMP Soccerbeta.

-U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču sa nama. Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu – poručio je Nenad Stefanović, da bi se potom na njegove reči kratko nadovezao iskusni Čarls Dženkins. 

Veoma važna utakmica za nas protiv zaista sjajne ekipe. Stručni štab je uradio sjajan posao i ukazao nam na greške koje smo pravili. Napravili smo plan igre i ostaje nam da ga primenimo primenimo na terenu – istakao je bek. 

Ulaz u FMP Arenu je besplatan.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter