0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TAVARES PRETI PARTIZANU: Otkrio šta inspiriše igrače „kraljevskog kluba“! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 11:35

Madriđani svesni težine, ali ne odustaju!

Košarkaši Partizana igraju četvrti meč doigravanja Evrolige u seriji sa Realom iz Madrida, a nakon dva brejka, i poraza pred svojim navijačima, crno-beli imaju još jednu meč loptu. Ipak uprkos sjajnim partijama izabranika Željka Obradovića, posao je daleko od završenog, a duel sa najtrofejnijim klubom Evrope biće sve samo ne lak.

Najveća pretnja crno-belima svakako je Valter Tavares, koji je sa 26 poena i 11 skokova vodio svoj tim do brejka u Areni, a ukupan indeks korisnosti te večeri bio mu je 41! On je otkrio kako se motivisao za duel sa nekadašnjim prvakom Evrope.

Gledamo fudbalskii tim Reala, njihove povratke u Ligi šampiona i to nas inspiriše. Motivisani smo i znamo protiv čega se borimo – rekao je gorostas u reketu Madriđana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter