0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Screenshot

STANKOVIĆ POBESNEO NA MOMKA MIHINE ĆERKE: Sramna gestikulacija mladog fudbalera! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 14:50

Srpski strateg imao žutu minutu.

Fudbaleri Sampdorije juče u okviru 33. kola italijanske Serije A poraženi su na svom stadionu od Torina rezultatom 2:0 i smanjili šanse da ostanu u eliti. Ostalo je pet kola do kraja, a klub iz Đenove ima deset bodova manje u odnosu na Speciju i Veronu, timova, koji se nalaze iznad granice opasne zone.

Trijumf ’bikova’ overio je mladi Pjetro Pelegri. Međutim, njegov potez oko proslave gola, razbesneo je Dejana Stankovića, koji je nasrnuo na mladog Pelegrija jer je stavio je ruke na uši prilikom slavlja. Umešali su se i ostali igrači, bio je tu i golman srpske reprezentacije Vanja Milinkovic-Savić, a na kraju su uspeli da spreče da dođe do većeg sukoba.

FOTO: YouTube/Screenshot

Nakon susreta, Pelegri je rekao da je napravio grešku i izvinio se igračima i navijačima Sampdorije.

– Svi znaju da sam ja navijač Đenove, napravio sam grešku posle tog gola. Kada pogrešite, onda treba da se izvinite i upravo to želim da kažem. Izvinjavam se i igračima i navijačima Sampdorije. – porčio je mladi Italijan.

Oglasio se i Stanković koji je kazao da prihvata izvinjenje i dodao da svako greši.

– Svako od nas može da pogreši, prihvatam izvinjenje. Nije ni vreme ni mesto za onakve stvari, neka nas ostavi da patimo. Ako već naši navijači moraju da pate, ostavite ih na miru, nemojte da dodajete ništa na ovu patnju, dajte nam mir. – poručio je bivši strateg Zvezde.

Mladi Pjetro Pelegri je momak starije ćerke legendarnog Siniše Mihaijlovića, Viktorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter