0
Evroliga

Zach LeDay (C) Walter Tavares (L) and Rudy Fernandez during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„SREĆOM IMAMO NAJBOLJEG EVROPSKOG TRENERA SVIH VREMENA“: Zek Ledej otkrio ključ za pobedu Partizana!

Objavljeno: 04.05.23 u 15:35

„U tome je i čar plej-ofa.“

Večeras od 20.30 časova košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige protiv madridskog Reala. Pred taj susret svoje utiske je izneo i košarkaš srpskog kluba Zek Ledej, koji je istakao da srećom, crno-beli imaju verovatno najboljeg trenera svih vremena.

– Srećom, imamo verovatno najboljeg evropskog trenera svih vremena (Željka Obradovića). Imamo i veoma pametnu ekipu takođe i pametne veterane. Slušamo ga i radimo na tome kako na različite načine da napadamo. Kada se sve uzme u obzir, oni će napraviti neka prilagođavanja, na koja moramo da odgovorimo. U tome je i čar plej-ofa – počeo je Ledej.

Na parket se vraća Matijas Lesor, ali Ledej ističe da će i pored toga biti zahtevno.

– Dobro je što se Lesor vraća. Može da nam pomogne, ali će biti zahtevno svakako. U prethodnom susretu smo igrali dobro na početku. u brzom ritmu, a onda se utakmica usporila. Potrebno je samo da budemo bolji u čitanju stvari i čitanju zone i da napadamo na različite načine.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter