0
Evroliga

FOTO: Starsport

ŠPANSKA MARKA OPTIMISTIČNA: ‘Tavares je Gigant u reketu!’

Objavljeno: 04.05.23 u 16:20

Večeras ‘crno-beli’ mogu do istorije.

Košarkaši Partizana večeras od 20:30 dočekuju Real Madrid u četvrtoj utakmici Top 8 faze Evrolige. Izabranici Željka Obradovića vode 2:1 u seriji, pošto su u španskoj prestonici dobili dva meča (89:87 i 95:80), ali su ‘kraljevi’ slavili u Beogradu rezultatom 82:80 i tako napravili brejk.

Tavares je rekao da je znao da će nakon povrede Poarija igrati više minuta.

-Poarije se povredio i znao sam da ću morati da igram mnogo minuta. Ali zato smo ovde“, rekao je Tavares nakon što je ostvario indeks korisnosti karijere od 41. – kazao je.

Centar sa Zelenortskih ostrva je sa 26 poena i 11 skokova nosio Real do preokreta sa -15 do pobede 82:80 pred rekordnih 20.091 gledalaca u Areni.

Navijače Partizana može da raduje vest o povratku Matijasa Lesora. Centar Reala je istakao da zna šta treba da rade.

-Lesor je sjajan igrač, među najboljima u Evropi. Ali znamo šta treba da radimo. – dodao je on.

Obradović je govorio da njihov plan nije kako da će da igraju protiv Tavaresa, već protiv Reala.

-Sve se menja, drugačije je. Iako naš plan igre nije kako ćemo igrati protiv Tavaresa već protiv Reala. – zaključio je trener Partizana.

Španska ‘Marka’ je objavila da Obradović nema rešenja za Realovog centra.

-Tavares je nosio Real na svojim leđima. Gigant u reketu je dobijao lopte iznova i iznova pa je prvo izjednačio, a onda i rešio meč. Totalna i apsolutna dominacija. Željko Obradović nije imao rešenja. Alen Smailagić je dobar unutrašnji igrač, ima meku ruku i njegov napredak će da se nastavi, ali to nije dovoljno za Tavaresa. – navodi ‘Marka’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter