0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SITUACIJA KOJA JE PRELOMILA MEČ: Tavares pogodio nemoguće, Obradović besan na Lesora! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 23:14

Gorostasni centar je ponovo bio koban po četu Željka Obradovića

Košarkaši Partizana nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i plasiraju se na fajnl-for. Oni su poraženi po drugi put zaredom u Beogradu od Reala rezultatom 78:85.

Crno-beli“ su se borili tokom celog meča sa velikim minusom i na kraju su prišli na svega 2 poena razlike. Taman kada su svi očekivali da srpski tim pronađe način do pobede, isprečio se ponovo junak prethodnog meča, Edi Tavares.

Centar Madriđana je na 50 sekundi do kraja meča pogodio neverovatan koš uz kontakt sa Lesorom a onda je realizovao i dodatno slobodno bacanje i odbio nalet čete Željka Obradovića. Bio je to haotičan posed, Hanga je promašio šut za tri, potom ni Hezonja nije uspeo da poentira nakon ofanzivnog skoka ali Tavares jeste.

 

 

Reprezentativac Zelenortskih ostrva je izneo svoje viđenje meča.

Ovo su daleko najbolji navijači. Igrali smo svaki sekund kao da je poslednji. To nam je pomogl oda dobijemo. Znali smo da će biti teško. Morali smo da se fokusiramo – rekao je Tavares.

VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter