0
Domaći fudbal

Dragan Sarac and Nikola Stulic Vozdovac v Radnicki Nis during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Vozdovac on September 12, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ŠARAC PRED SUSRET SA VOJVODINOM: ‘Oni su favoriti, ali mi ćemo se nadigravati!’

Objavljeno: 04.05.23 u 14:15

Da li je vreme za izlazak iz rezultatske krize?

Fudbaleri Radničkog u četvrtak, 4. maja od 18:30 dočekuju ekipu Vojvodine u okviru četvrtfinala finala Kupa Srbije. Novosađani na ‘Čair‘ stižu nakon odlične rezultatske serije i prvenstvene pobede nad ekipom Voždovca (2:0) u prethodnom kolu, koja ih ostavilja u trci za jedno od mesta koja donose plasman u evropska takmičenja naredne sezone. Radnički je, sa druge strane, u seriji slabijih rezultata u plej autu i tek treba da se izbori za opstanak u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Šef stručnog štaba Nišlija, Dragan Šarac pred ovaj susret rekao je da fokus ekipu mora da bude superliga i da im je najbitnija utakmica sa Napretkom u Kruševcu.

Fokus našoj ekipi sada mora da bude Super liga i rezultati u njoj. Najbitnija nam je sledeća prvenstvena utakmica protiv Napretka u Kruševcu, rezultati u preostale četiri utakmice i opstanak u ligi. Kup ćemo, međutim, izaći da odigramo maksimalno i pokušaćemo da obezbedimo prolaz dalje. – započeo je.

Dodao je da će tražiti svoju šansu u Kupu i da će se nadigravati sa portivnikom.

Tražimo svoju šansu u Kupu, ali ukoliko ne uspemo u tome čestitaćemo protivniku. Vojvodina je po rezultatima, plasmanu i po formi sigurno favorit sutra, ali, jednostavno, nama je pritisak u ovom takmičenju manji i izaći ćemo da se nadigravamo. – nastavio je.

Dotakao se i kadrovske situacije.

– Povređena su nam tri igrača – Savić, Frej i Gaku, a suspendovan je Etongu zbog žutih kartona. Tu će svakako biti promena i nekog osveženja i pripreme za naredni izazov u prvenstvu. – zaključio je Šarac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter