1
Evroliga

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REAL BLAGI FAVORIT PROTIV PARTIZANA: Mogu li oslabljeni crno-beli da stave tačku i plasiraju se na F4!?

Objavljeno: 04.05.23 u 12:20

Očekuje nas još jedan susret ova dva tima.

Košarkaški Partizana Mozzartbet dočekaće večeras ekipu Reala iz Madrida u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige, a taj duel na programu je od 20.30. Crno-beli trenutno vode sa 2:1 u pobedama, nakon što su slavili u prva dva meča u Madridu, dok su pre 2 dana poraženi u prepunoj Štark areni, a nema sumnje da je ovo idealna prilika za okončanje ove serije i plasman na F4.

Partizan će u ovoj utakmici biti oslabljen, jer zbog suspenzije neće nastupiti Kevin Panter, kao i zbog povrede Aleksa Avramović, što je sigurno uticalo na kvote koje je ponudio naš beting partner efbet. Real Madrid je blagi favorit na ovom susretu, pa je kvota na njihov trijumf 1.95.

Sa druge strane, ako mislite da će crno-beli slaviti i tako obezbediti kartu za Kaunas, ponuđena je kvota 1.97.

*kvote su podložne promenama*

Pored ovih, u ponudi je još mnoštvo igara, kako na ovaj, tako i na sve mečeve iz svih svetskih liga, na sajtu efbet.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter