0
Domaći fudbal

Sasa Jovanovic (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTRESNA SCENE U BAČKOJ TOPOLI i SURDULICI: Utakmice Kupa Srbije počele minutom ćutanja u znak sećanja na žrtve (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 16:40

Niko nije ostao imun

Fudbaleri TSC-a na svom terenu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Novog Pazara.

U znak solidarnosti sa porodicama žrtava jučerašnje tragedije u Beogradu utakmica je počela minutom ćutanja.

Pored toga, od komentatora Arene sport saznali smo da će iz istog razloga sve utakmice biti komentarisane u jednom mirnom tonu u skladu sa tragičnim događajem koji je juče pogodio Srbiju.

Jedan lep gest za ovako tužnu situaciju, koja je potresla sve i niko nije mogao ostati imun na sve što se juče izdešavalo.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice na svom terenu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije, a rival im je ekipa Čukaričkog.

Susret je počeo u jednoj zaista tužnoj atmosferi s obzirom da su igrači oba tima izašli u crnim majicama sa porukom: – Anđeli počivajte u miru.

Nakon izlaska igrača na teren održan je minut ćutanja u znak sećanja na žrtve zločina u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

Na tribinama u Surdulici su mogle da se vide poruke: – Počivajte u miru, sa siluetama devetoro nastradalih u ovoj tragediji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter