0
Evroliga

FGOTO: STARSPORT

PARTIZAN POZVAO NAVIJAČE DA ODAJU POČAST ŽRTVAMA MASAKRA: U Areni i na Kalemegdanu neće biti muzike!

Objavljeno: 04.05.23 u 13:17

Klub je doneo odluku.

Večeras od 20.30 časova košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige protiv madridskog Reala. Crno-beli trenutno vode sa 2:1, a u susret večerašnjem meču, klub je pozvao navijače da odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji na Vračaru.

Navijači će to moći da urade na dva mesta, kod Štark arene ili na Kalemegdanu od 18 časova. Crno-beli su takođe saopštili da na današnjoj utakmici četvrtfinala Evrolige neće biti muzike, niti propratnog programa, kao i na Kalemegdanu gde će biti organizovan samo veliki video bim.

– KK Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća ili paljenjem sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu – piše u objavi uz napomenu:

– Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu gde će svi koji nemaju ulaznicu za utakmicu, moći da je isprate na video bimu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter