0
Ostali sportovi

FOTO: SIM

ORGANIZACIONI ODBOR SPORTSKIH IGARA IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM JUČERAŠNJE TRAGEDIJE: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 04.05.23 u 16:44

Organizacioni odbor i cela porodica Sportskih igara upućuju iskreno saučešće porodicama i prijateljima žrtava tragičnog događaja u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

-Saosećamo sa bolom koji se nadvio nad Beogradom, Srbijom i celim regionom u nadi da se ovakva tragedija više nikada nigde neće dogoditi. – naveli su.

Dunav osiguranje Sportske igre mladih obaveštavaju sve učesnike Igara, decu, roditelje, učitelje, trenere, nastavnike, da u ovom teškom trenutku za sve nas nećemo organizovati planirane aktivnosti do daljeg.

-Obaveštavamo javnost da se i ceremonija Svečanog otvaranja desete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, koja je planirana za 15. maj u Beogradu, takođe otkazuje do daljeg. – stoji u saopštenju.

-Kao organizacija koja okuplja decu i mlade i čiji su postulati fair-play, poštovanje različitosti, tolerancija, druženje, sa naših događaja ćemo još glasnije poslati poruke protiv vršnjačkog nasilja.  Pozivamo javnost, pre svega decu i roditelje, da se pridruže kampanji „Pružam ruku, ne podmećem nogu“ koju organizujemo zajedno sa generalnim sponzorom Igara, kompanijom Dunav osiguranje. Podsetimo, kampanja ima cilj da ukaže na sve oblike vršnjačkog nasilja, naročito na sportskim terenima. – poručili su.

O svim daljim aktivnostima blagovremeno ćemo sve SIMOVCE obaveštavati na sajtu igremladih.rs, kao i na profilima Dunav osiguranje Sportskih igara mladih na društvenim mrežama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter