0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: „Analizirali smo i analiziraćemo“!

Objavljeno: 04.05.23 u 23:30

Trener „crno-belih“ se zahvalio navijačima na neverovatnoj podršci

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala sa 78:85 u okviru četvrtog meča plej-ofa Evrolige. Vicešampion Jadrana će imati još jednu šansu da se plasira na fajnl-for u Kaunas a odlučujući 5. meč se igra u utorak od 18 časova u Španiji.

Šef stručnog štaba srpskog tima, Željko Obradović, rekao je da se njegova ekipa borila ali da je ponovo bila brzopleta u ključnim momentima meča.

Ne znam šta bih rekao. Kad se pogleda statistika imali smo 11 šuteva više, jedan manje za tri poena, isti broj slobodnih bacanja. Izgubili smo utakmicu… To znači da se ekipa borila. Nažalost, otvorene šuteve smo mašili i bili smo brzopleti kao u prethodnoj utakmici. Analizirali smo i analiziraćemo. Svi moramo da igramo pametnije, ceo tim. Neverovatne su okolnosti, važno je istaći veliku zahvalnost našim navijačima. Ponovo su došli i pored velike tragedije, svim srcem su bili uz našu ekipu. Obećavam da ćemo se što bolje pripremiti za petu utakmicu.

 

FOTO: STARSPORT

 

Moraju da ubacuju otvoreni šutevi, dodaje najtrofejniji evropski trener.

Mentalna priprema utakmice svešće se na jednu stvar. Da Real igra zonsku odbranu, a mi smo sami. Prosto i jednostavno. Mi pariramo, borimo se, radimo, nalazimo rešenja, ali kada pogledate procenat šuta za tri, teško da može da se dobije. Mora bolje u procentima šuta, ako to uspemo, imaćemo veće šanse.

Njegov kolega, Ćus Mateo, očekuje još jednu tesnu utakmicu.

– Da, teško je dobiti Partizan. Moramo sada da se fokusiramo na sledeću utamicu. Znam da će i sledeća utakmica biti isto će biti tesna. Ostaje nam da se oporavimo, povrede zalečimo. Dve pobede smo izvukli, moramo da mislimo na ono što dolazi – rekao je Mateo.

 

VESTI O PARTIZANU:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter