0
U pripremi

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC VERUJE U PROLAZ: Nama je Lesor važniji nego njima Dek, zaista imam vere u tim!

Objavljeno: 04.05.23 u 10:08

Milenko Tepić ima vere u fajnal-for!

Košarkaši Partizana igraju četvrti meč doigravanja Evrolige u seriji sa Realom iz Madrida, a nakon dva brejka, i poraza pred svojim navijačima, crno-beli imaju još jednu meč loptu. Povodom predstojeće utakmice oglasio se i nekadašnji plejmejker Partizana, Milenko Tepić, koji veruje u prolaz, ali je svestan težine meča.

“Partizan je nošen dobrom atmosferom publike dobro otvorio utakmicu, Real sa izuzetno dugačkom klupom, plus Tavares se vratio, što se ispostavilo kao ključni detalj utakmice jer je bio najvažniji igrač na terenu, uspeo je da se podigne i vrati, da uspostavi ritam. Ulazak Serhija Rodrigeza pred kraj prve i početkom druge četvrtine povezao je igru Reala i našli su napadački ritam. Menjali su i odbranu, kao što smo već videli u Madridu, videli ste da su dugo stajali u zoni što je, objektivno, jako nezgodno imajući u vidu da Real ima igrača Tavaresovih karakteristika jer jako dobro zatvara reket i zatvara šuteve blizu koševa“, kaže Tepić u razgovoru za MozzartSport.

Smatra da je Lesor ključ koji može doneti prevagu Partizanu.

“Povratak Lesora, pogotovo odmornog Lesora, koji nije igrao od četvrtka uveče, značiće mnogo više za Partizan nego povratak Deka, koji je nesumnjivo jako važan igrač, za Real“, kaže nekadašnji reprezentativac i dodaje:

“Način na koji Partizan igra u poslednje vreme, zaista daje veru i optimizam da u četvrtoj utakmici može da napravi, da ne kažem čudo, ali da pobedi Real i plasira se na Fajnal for. Verujem da je to malo ko očekivao na samom početku sezone. Partizan, gledajući objektivno rezultate i način igre u drugom delu sezone, to zaslužuje i verujem da će za to uspeti da se izbori na ovoj utakmici“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter