0
Košarka

FOTO: Twitter/@celtics

MVP EMBID SE OBRUKAO KAO NIKAD: Pao kao pokošen bez kontakta, sem toga nije postojao na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 11:51

Kamerunac se propisno obrukao!

Košarkaši Boston Seltiksa su u prvom meču druge runde plej-ofa najjače košarkaške lige sveta ubedljivo savladali tim Filadelfija Seventisiksersa rezultatom 121:87 i tako poveli u seriji. Meč je rešen u trećoj deonici koju su domaći dobili 20 razlike.

Najnoviji MVP lige Džoel Embid je ubacio svega 15 poena, na to dodao tri skoka, uz svega četiri pogotka iz igre i neverovatnih -23 za Filadelfiju dok je on na parketu.

Ipak i pored užasne partije, jedna druga stvar će ostati zapamćena sa njegovog debija kao najboljeg igrača lige. Naime, prilikom jedne situacije kada je dobio loptu daleko od koša, pokušao je da igra leđima, ali kada je bio svestan da ne može da prođe, pao je kao pokošen, što je izazvalo podsmehe cele lige.

Naredni meč je na programu u noći između petog i šestog maja, a Boston je takođe domaćin, pa se serija potom seli u Filu, gde finalista lige iz 2001. godine ima dva meča pred svojom publikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter