0
Tenis

Players of Serbia (L-R) Nikola Cacic, Hamad Medjedovic, Laslo Djere, Filip Krajinovic, Miomir Kecmanovic and team captain Viktor Troicki enter the court during the opening ceremony at the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAJINOVIĆ I ĐERE USPEŠNI NA ČELENDŽERIMA: Obojica su se plasirala u četvrtfinale svojih turnira!

Objavljeno: 04.05.23 u 15:05

Nalaze se u dobroj formi.

Srpski teniser Filip Krajinović i Laslo Đere trenutno učestvuju na čelendžerima u Pragu, odnosno Kaljariju, a obojica su zabeležili uspehe. Oni su se plasirali u četvrtfinala ovih turnira i tako nisu dozvolili bilo kakva iznenađenja.

Laslo Đere je bio slobodan u prvom kolu, dok je potom savladao Jozefa Kovalika sa 2:0 (6:4, 6:2). Đere se tako plasirao u četvrtfinale turnira u Kaljariju, gde je postavljen za četvrtog nosioca i tamo će se sastati sa boljim iz duela Alesandra Đanezija i Tanasija Kokinakisa.

Sa druge strane, Krajinović je nešto teže, slavio protiv Federika Galija sa 2:1 (6:2, 4:6, 6:4). Srbin je poveo, a iako je izgubio drugi set, nije dozvolio protivniku da se vrati, već je u devetom gemu rešio ovaj susret.

Krajinović se tako plasirao u četvrtfinale Čelendžera u Pragu, gde je prvi nosilac. Naredni protivnik biće mu Dominik Kepfer, koji je slavio protiv Norberta Gombosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter