0
Evroliga

General overview Players presentations ilustracija illustration Ioannis Papapetrou during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI PLANIRAJU GEST KOJI ĆE RASPLAKATI SRBIJU: Navijači Partizana otkrili kako će obeležiti nezabeleženu tragediju!

Objavljeno: 04.05.23 u 08:35

Crno-beli odaju počast nastradalima!

Srbija je i dalje u neverici nakon stravičnog masakra u beogradskoj školi, gde je učenik ubio osmoro školskih drugova i čuvara. Svi su šokirani i dan nakon masakra, a sportski događaji su u senci jezive tragedije.

Naravno, država i klubovi su preduzeli sve mere kako bi uz što više poštovanja odali počast tragično nastradalima, a između ostalih i navijači Partizana pripremaju gest koji nikoga definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели romantizam trash (@romantizam_trash)

Naime, apeluje se svima koji dolaze u Beogradsku Arenu da ponesu po jedan cvet, koji će pre meča biti spušten na teren, i time će biti odata počast nastradalima u tragediji.

Meč je na programu večeras od 20:30 časova, a pratiće ga minut ćutanja, kao i izostanak bilo kakve muzike.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

107
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter