15
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GROBARI NEĆE NAVIJATI U PRVOM POLUVREMENU: Navijači Partizana objavili poruku svima koji će se naći u hali večeras! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.23 u 14:27

Neće biti organizovanog navijanja u prvom delu igre.

Košarkaški Partizana Mozzartbet dočekaće večeras ekipu Reala iz Madrida u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige, a taj duel na programu je od 20.30. Crno-beli trenutno vode sa 2:1 u pobedama, nakon što su slavili u prva dva meča u Madridu, dok su pre 2 dana poraženi u prepunoj Štark areni, a nema sumnje da je ovo idealna prilika za okončanje ove serije i plasman na F4.

Zbog tragedije koja se dogodila juče na Vračaru, navijači Partizana poslali su obaveštenje svima koji će se naći u Štark areni. Oni su poručili da neće biti organizovanog navijanja u prvom poluvremenu, kao i da svako ko može, na utakmicu ponese svet.

Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima.

FOTO: Instagram/Grobari.official.rs

– Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo SVI uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan – piše u saopštenju.

103
7

15 Komentara

  1. To je taj Žocov drim-tim i ponos Franjevačkog dela naše zemlje..
    Pevaće i bahatiti se na krvi naše dece..Niste vi ustaše..Vi ste ustašetine!

    0
    1
    Odgovori
  2. Koji je smisao nenavijanja u prvom poluvremenu ako ćete to raditi u drugom?
    Eee moje kvazi patriote navijačke.. Pa zar nemate imalo srama i milosti za žrtve?

    0
    2
    Odgovori
  3. Dostojanstveno i časno će možda ćutati 5-10 minuta a nakon toga će se videti pravo lice Glodara i odnos prema nacionalnoj tragediji..
    Partizai bruka Srbije! Vratite nam Hajduk a mi ćemo vama Partizai..

    0
    2
    Odgovori
  4. Ponašanje navijačke grupe „Grobari Jug“ je za svaku osudu..
    Da imate imalo obraza i samilosti ugledali bi ste se na kolege iz protivničkog tabora koji juče nisu ni otišli na svoju utakmicu..
    Ali uvek ste bili beskičmenjaci..

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter