2
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJU SE TRESE POZICIJA: Rusi najavili smenu trenera Partizana, a evo i ko bi mogao da ga nasledi

Objavljeno: 04.05.23 u 18:55

Dosta loše izgleda Partizan u završnici sezone

Mnogi su očekivali da bi Igor Duljaj mogao da bude rešenje FK Partizan na duži period kada je reč o poziciji prvog trenera.

Ipak, poslednje informacije koje dolaze iz Rusije govore da bi crno-bele na leto mogao da preuzme Slaviša Jokanović.

VESTI O FK PARTIZANU:

Oni pišu o tome da će srpski trener gotovo sigurno napustiti klupu Dinama iz Moskve po okonačanju sezone, a da bi jedna od njegovih narednih destinacija upravo mogla da bude Humska.

– Jokanovićev ugovor sa Dinamom neće biti produžen, jer trener nije ispunio postavljene zadatke. Slaviša planira da se vrati u Srbiju. Od opcija za nastavak trenerske karijere moguć je povratak u Partizan. Postoji i prilika da vodi reprezentaciju Srbije, ili preuzme neki od klubova šampionata u Kataru ili Saudijskoj Arabiji – piše ruski portal „Sport24“.

8
11

2 Komentara

    • Igor je primer , odanosti i požrtvovanju za svoj klub ! Prihvatio je zadatak kao pravi vojnik , siguran sam bez naknade ! Bio je i ostao primer skromnosti , požrtvovanja i odanosti , što ga čini velikim i različitim na okruženje @

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter