0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

DAN ODLUKE U UDINAMA: Da li može Napoli danas da izazove erupciju Vezuva?

Objavljeno: 04.05.23 u 15:20

Napolitanci za istoriju.

Fudbaleri Napolija danas gostuju Udinezeu od 20:45 u okviru 33. kola italijanske Serije A. Ovo nije obična utakmica za igrače i navijače sa juga Italije. Ovaj dan može biti poseban za sve ljubitelje fudbala podno Vezuva, jer će njihovi ljubimci, danas imati priliku da donesu Skudeto nakon 33 godina i upisati se zlatnim slovima italijanskog fudbala nakon Maradonine ere.

Proslava titule je bila najavljena u prošlom kolu, kada je Inter savladao Lacio 3:1, ali su Napolitanci pali na zadatku na domaćem terenu, a slavlje im je pokvarila Salernitana.  Stadion ‘Dijego Armando Maradona’ će biti prepun i navijači će putem video bima moći da gledaju utakmicu koju čekaju toliko dugo.

Italijanski mediji pišu da će Napoli napasti Udineze najjačim arsenalom. Za domaće bi od prvog minuta trebalo daa igra i srpski reprezentativac Lazar Samardžić. Nedavno je oduševio fudbalski svet sjajnim golom protiv Kremonezea, gde je upisao i asistenciju, ima ih ukupno pet ove sezone u Seriji A, a ukoliko bude na visini zadatka mogao bi da još jednom da odloži slavlje Napolitanaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter