0
Evroliga

Dejan Bodiroga during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

BODIROGA OBJASNIO ZAŠTO NIJE ODLOŽEN MEČ PARTIZANA I REALA: „Teško je sada razmišljati o tim stvarima“!

Objavljeno: 04.05.23 u 20:30

Bivši reprezentativac Srbije pojasnio odluku Evrolige

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Reala u okviru četvrtog meča plej-ofa Evrolige. „Crno-beli“ imaju prednost od 2-1 i tražiće šansu za plasman na fajnl-for prvi put nakon 13 godina.

Srbiju je juče zavila u crno vest o tragediji u OŠ „Vladislav Ribnikar“, gde je 13-godišnji K.K. ubio 8 đaka i čuvara te škole. Vlada Srbije donela je odluku da će dani žalosti biti petak, subota i nedelja, te je to razlog zbog kojeg večerašnja utakmica nije odložena, iako mnogi smatraju da je trebalo postupiti drugačije.

VESTI O PARTIZANU:

Sada se oglasio i prvi čovek Evrolige, Dejan Bodiroga, koji je pojasnio celu ovu situaciju.

Ova nacionalna tragedija donela je neverovatnu tugu srpskom narodu. Nažalost, trenutno je u Srbiji nacionalna žalost iznad svega ostalog. Međutim, Vlada Republike Srbije je donela odluku da može da se igra. I Partizan je želeo da igra, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku, bez konkretnog zahteva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada je teško čak i razmišljati o košarci – rekao je Bodiroga za „Eurohoops“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter