0
Evroliga

Nigel Williams-Goss Partizan - Real Madrid, Euroleague Playoff Beograd, Srbija 2.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic

VILIJAMS-GOS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICAMA PREMINULIH U PUCNJAVI NA VRAČARU: „Život je vredan, svaki trenutak je dragocen“!

Objavljeno: 03.05.23 u 14:35

Nekadašnji igrač „crno-belih“ govorio je o tragediji u Beogradu koja je obišla celu Evropu

Košarkaši Partizana i Reala igraju sutra od 20 časova i 30 minuta četvrti meč top 8 faze Evrolige. Heroj jučerašnje pobede Madriđana i nekadašnji igrač Partizana, Najdžel Vilijams-Gos, dao je intervju nakon treninga svoje ekipe.

On je čuo za vesti o pucnjavi u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru i izjavio saučešće svim porodicama nastradalih.

Pre nego što budem govorio o četvrtoj utakmici, prvo bih želeo da uputim saučešće porodicama čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u jednoj školi. Obavestili su nas o tome na sastanku pre treninga. Kao otac jednog, plus još jednog deteta koje dolazi, saosećam sa porodicama i zajednicom koja je ostala pod uticajem ovog događaja. Nadam se da će ljudi moći da se podignu posle ovakvog strašnog događaja, to je prva stvar koju sam želeo da kažem“.Da, jako nam je važan susret u četvrtak, ali u svetlu ovakvih događaja život je mnogo vredniji i podseti nas koliko je svaki trenutak dragocen – počeo je Gos.

 

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

On je potom prokomentarisao vatrenu atmosferu koju su napravili Grobari.

Od sekunde kada sam kročio na parket, bilo je jako emotivno za mene. Prvi put sam kročio pred Partizanove navijače, svi znaju koliko ljubavi i poštovanja imam prema Partizanu u kojem sam započeo profesionalnu karijeru. Definitivno je bilo emotivno za mene i jako mi je bilo lepo da igram u ovakvoj atmosferi.

Za kraj je dodao da je njegov tim pod velikim pritiskom, pošto naredni poraz znači kraj bajke o trofeju Evrolige.

Svaka utakmica za nas je opasnost da je gotovo, zato moramo da uradimo sve kako bismo vratili seriju u Madrid. Nije me iznenadilo kako je Partizan igrao u seriji, imaju odlične igrače i trenera, jako dobru košarku pokazuje u drugom delu sezone – zaključio je sjajni plej.

VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter