0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠOK I OGROMAN PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli bez dva beka napadaju Real u četvrtak!

Objavljeno: 03.05.23 u 17:56

U velikom su problemu.

Košarkaše Partizana, zadesio je ogroman peh samo dan pred četvrtu utakmicu četvrtfinala Evrolige, protiv madridskog Reala. Crno-beli sada vode sa 2:1 u seriji i pred svojim navijačima će imati još jednu priliku da dođu do F4 najprestižnijeg evropskog takmičenja.

Ipak, to neće biti ni malo lako, jer se na utakmici koja je odigrana u utorak uveče, povredio Aleksa Avramović. On je doživeo tešku povredu, jer je prema saznanjima beogradskih medija polomio levu šaku, pa je za njega sezona završena – prenose beogradski mediji.

FOTO: STARSPORT

Avramović je nezgodno pao nakon jednog duela sa Tavaresom, kada je pokušao da ga spreči da postigne lake poene. Srpski košarkaš je uspeo u tome, napravio je faul, ali je pritom doživeo ovu nezgodnu povredu.

Podsećamo, u susret ovoj sezoni, Aleksa Avramović je povredio desnu šaku, letos nije mogao da igra ni za reprezentaciju Srbije na EP, pa je propustio i start sezone. Ljubimac navijača Partizana, brzo je ušao u ritam i njegovim povratkom na parket, crno-beli su zaigrali još bolje.

Pored ovog peha, Partizan u četvrtak neće moći da računa na usluge još jednog beka – Kevina Pantera, zbog poznate situacije i tuče u drugoj utakmici. Kapiten crno-belih će tako propustiti duel u četvrtak, dok će u slučaju potencijalnog petog meča, ili u slučaju plasmana na F4 biti na raspolaganju ekipi na narednom susretu.

9
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter