0
Domaći fudbal

Fudbal FK Vozdovac v FK Crvena Zvezda MML Stadion Stadium FK Vozdovac Beograd, 13.03.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OTKRIVENO DA LI ĆE SE IGRATI SUPERLIGA SRBIJE ZA VIKEND: Oglasio se Pivić i objasnio kako stoje stvari!

Objavljeno: 03.05.23 u 17:35

„Kada su dani žalosti postoji zakon.“

Zbog stravičnog masakra u na Vračaru, proglašena je trodnevna žalost u Srbiji. Sve sportske organizacije već su dobile dopis da u tom periodu mogu da se organizuju utakmice, što samim tim znači da ćemo Superligu Srbije gledati za vikend.

Sve to potvrdio je i direktor tog takmičenja Aleksandar Pivić, koji je u razgovoru za MaxBet sport otkrio da nema odlaganja, već da postoji zakon koji će se primenjivati.

– Neći biti odlaganja. Kada su dani žalosti postoji zakon, koji će se primenjivati na svim stadionima. Biće minut ćutanja, zastave na pola koplja, a nema muzike preko razglasa – rekao je Pivić.

U nedelju bi trebalo da se igraju mečevi između Voždovca i Crvene zvezde, odnosno između Javora i Kolubare. Što se tiče Prve lige Srbije, svi mečevi koji su planirani u periodu od petka do nedelje, neće biti odloženi.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter