1
Evroliga

Kosarka-Aleksandar Sasa Djordjevic-Press Conference-Spisak Igraca Aleksandar Djordjevic Belgrade, 19.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGLASIO SE SAŠA ĐORĐEVIĆ POSLE TRAGEDIJE: Pozvao Real i Partizan da reaguju – nikome nije do pesme i navijanja!

Objavljeno: 03.05.23 u 16:10

„Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madride.“

Legenda srpske košarke i bivši selektor naše reprezentacije Aleksandar Saša Đorđević, oglasio se nakon stravičnog masakra u beogradskoj školi, gde je učenik ubio osmoro školskih drugova i čuvara. On je na svom Tviter profilu izrazio žaljenje zbog čitave situacije, a uputio je poseban apel Partizanu i Realu, da se utakmica koja treba da se igra u četvrtak odloži.

Đorđević je zaključio da nikome nije do pesme ili radosti nakon ovakve tragedije.

– Šok, neverica usled masakra u beogradskoj školi. Saučešće porodicama stradalih. Slava im, Bog dušu da im prosti! Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madride, reagujte na pravi, ljudski način i odložite utakmicu. Kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije – napisao je nekadašnji selektor Srbije.

Nešto ranije, saučešće porodicama stradalih izrazili su i Evroliga i Partizan, uz poruku da muzike u Areni, kao i zabavnog programa neće biti.

Samo odlaganje utakmice deluje nerealno, zbog mnogo faktora, a u Srbiji je zbog svega proglašena trodnevna žalost.

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter