0
Evroliga

Dante Exum reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ STAVIO TAČKU NA SRAMOTNE SPEKULACIJE: Evo kako izgleda prst Egzuma nakon duela sa Jabuselijem! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.23 u 14:15

Kao što je i najavljeno na jučerašnjoj konferenciji posle meča, doktori su objavili sliku Danteove povrede

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Reala rezultatom 80:82 pred krcatom Štark Arenom. „Crno-beli“ nisu uspeli da završe posao bez Matijasa Lesora i Kevina Pantera, koji su bili kažnjeni jednim odnosno dva meča neigranja zbog incidenta krajem druge utakmice u Madridu.

Tada je krilni centar Reala, Jabuseli, nasrnuo i rvačkim zahvatom bacio na parket Dantea Egzuma, koji je zadobio povredu prsta na stopalu, zbog čega je napustio dvoranu na štakama.

Pre jučerašnje utakmice pojavile su se razne spekulacije da je sve bilo preuveličano i iscenirano, zbog čega je trener Partizana, zamolio doktore da objave sliku prsta i otklone sve sumnje.

 

I tu su se pojavile neke vrste raznoraznih interpretacija. Ja ću da zamolim doktora Jakovljevića da objavi kako je njegov prst izgledao u Madridu, pošto je to izgledalo katastrofa. Želeo je da pomogne i zahvaljujem mu se – rekao je Obradović na konferenciji posle meča.

Četvrti meč je na programu sutra od 20 časova i 30 minuta.

VESTI O PARTIZANU:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter