0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

NAJNOVIJA VEST: U masakru na Vračaru ubijena ćerka bivšeg trenera Crvene zvezde!

Objavljeno: 03.05.23 u 16:30

Bila je jedna od žrtava.

Ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog E.K. ubijena je danas u stravičnom masakru na Vračaru.

Kobiljski trenutno radi u Rumuniju u klubu Zalau, a čim je primio ovu tužnu vest, zaputio se ka glavnom gradu naše zemlje.

Tokom igračke karijere nosio je dres Partizana, dok je trenrao Crvenu zvezdu. Ovu tragediju, potvrdio je bivši odbojkaš Željko Tanasković, Draganov zet.

– Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija i prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se dogodi to na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade.

Podsećamo, policija je saopštila da je oko 8 časova i 40 minuta, u OŠ Vladislav Ribnikar došlo do pocnjave, nakon koje je uhapšen 14-godišnji učenik. On je ubio 8 školskih drugova i čuvara, a policija ga je lišila slobode, nakon što ih je sam pozvao.

Pored toga, šestoro dece i jedan nastavnik ove škole, ranjeni su i zbrinuti u Urgentnom centru.

0
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter