1
Domaći fudbal

Zarko Lazetic TSC - Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 - Mart - 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LAZETIĆ UOČI DUELA SA NOVIM PAZAROM: ‘Izuzetno važna utakmica za nas!’

Objavljeno: 03.05.23 u 23:48

Veliki je ulog u pitanju.

Fudbaleri Novog Pazara na svom terenu u četvrtak čekaju TSC, u okviru Kupa Srbije. Svoja očekivanja uoči ovog susreta izneo je šef stručnog štaba tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić:

‘Dolazi nam protivnik koji je za nas u Zvezdu i Partizan najnezgodiniji. Izgubili smo obe utakmice koje smo igrali protiv njih. Njihov nam način igre ne odgovara. Moramo maksimalno da se koncentrišemo.’ – rekao je Lazetić i potom dodao:

Sasa Jovanovic (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘To je tim koji ima velike ambicije ove sezone. Poslednjih godina su se borili za ostanak u ligi, a ove sezone su u borbi za Evropu gotovo celo prvenstvo. Nećemo kalkulisati, izvukli smo lekcije iz prethodnih utakmica, dobro smo se spremili i nadam se da će se to već videti na ovoj utakmici.’ – reči su trenera TSC-a koji je još jednom napomenuo koliko je ovo bitan meč za njih:

‘Ovo je izuzetno važna utakmica, jer je eliminaciona, ali je svakako ne bih izdvajao od ostalih utakmica koje smo igrali u poslednje vreme. Ulazimo u period gde će svaka utakmica na neki način biti eliminaciona i to nam govori da moramo biti maksimalno fokusirani, bez mnogo prostora za greške.’ – zaključio je Žarko Lazetić.

0
0

1 Komentara

  1. Nabeđeni trenerčić ovog mutant gulaš-paprikaš projekta opet palamudi..
    Dolazi mu najopasniji protivnik,planiran za osvajanje Intertoto kupa..
    Bolje ćuti smradino klempava..Svi znamo kako se navlači za ravnozemljaše..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter