0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Vozdovac Davor Berber coach Novi Pazar City Stadium 28.04.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

IGRAJU FENOMENALNO I ZASLUŽENO SU DRUGI: Iz Pazara ne kriju poštovanje za TSC!

Objavljeno: 03.05.23 u 21:45

Pazarci jure drugo polufinale u dve godine!

Fudbaleri Novog Pazara na svom terenu u četvrtak čekaju TSC, u okviru Kupa Srbije, gde  bi u slučaju pobede drugu godinu zaredom uspeli da igraju polufinale najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja. Povodom tog meča javnosti se obratio i strateg plavo-belih, Davor Berber

„Veliko breme mogu da budu ti rezultati od ranije, ali težimo da ih sustignemo i prestignemo. Bilo bi loše da ja kao trener i igrači odmah odustanemo, da se predamo unapred. Probaćemo, iako imamo poteškoća. Idemo da odigramo kako najbolje možemo, na dobrom terenu sa odličnim protivnikom. Kolega Žarko Lazetić skoro dve godine selektira ekipu TSC-a. Igraju fenomenalno i zaslužuju drugu poziciju na tabeli. Naravno, ne predajemo se jer je 90 minuta kako za njih, tako i za nas. Probaćemo da potražimo svoju šansu. Kako dođe loš period, tako i prođe. Kako je Partizan izašao iz krize, nadam se da ćemo i mi“, kaže Berber, potom nastavlja.

„Jedna je utakmica, sve je u opticaju. Kao igrač sam iz omladinske selekcije Partizana otišao na kaljenje u BSK iz Batajnice, a onda smo iz Kupa eliminisali baš crno-bele. Nadam se da možemo da napravimo rezultat ravan prošlogodišnjem, da kroz igru ili na penale prođemo dalje. Sportski je da se nadamo, to ne može niko da nam oduzme“, dodaje Berber.

Prošlogodišnje takmičenje u Kupu tim sa jugozapada zemlje završio je u polufinalu, gde su deklasirani u Beogradu od Crvene zvezda sa ubedljivih 8:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter