0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

DELIJE NE IDU U KRUŠEVAC: „Danas nikome nije ni do fudbala, ni do navijanja“!

Objavljeno: 03.05.23 u 14:54

Snažna poruka navijača „crveno-belih“

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 18 časova i 30 minuta gostuju Napretku u Kruševcu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije. Tim Miloša Milojevića, pokušaće da opravda ulogu favorita i dodatno se približi osvajanju treće uzastupne duple krune.

Iako se očekivalo da imaju ogromnu podršku svojim navijača u Kruševcu, to ipak neće biti slučaj. Naime, nakon današnje tragedije u kojoj je učenik 7. razreda OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu upucao i usmrtio 8 đaka i portira, glavna navijačka grupa „crveno-belih„, Delije, neće biti prisutni na današnjem meču.

VESTI O ZVEZDI:

Oni su izdali saopštenje u kojem navode da danas nikom nije do fudbala i do navijanja.

Povom tragičnog događaja u beogradskoj školi Ribnikar, Delije obaveštavaju sve Zvezdaše da neće prisustvovati današnjoj Kup utakmici u Kruševcu. Danas sigurno nikome nije ni do fudbala ni do pesme i navijanja. Neka je večna slava svim stradalima i Bog dušu da im prosti – piše u saopštenju.

25
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter