0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI PREKO PENALA DO POLUFINALA: Borjan heroj, dupla kruna i dalje u igri!

Objavljeno: 03.05.23 u 20:34

Crveno-beli plasirali su se u polufinale Kupa Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde napadaju još jedan trofej ove sezone, a nakon već ranije osigurane šampionske titule prvaka zemlje, crveno-beli imaju za cilj da osiguraju još jednu duplu krunu, treću vezanu, a nakon jedanaesteraca su slavili protiv ekipe Napretka rezultatom 4:2. U regularnom toku nije bilo golova.

Meč je za sada obeležila snažna poruka najvatrenijih navijača crveno-belih, koji usled tragedije u osnovnoj školi, ne prisustvuju meču.

Utakmica je počela minutom ćutanja kako bi se odala počast tragično stradaloj deci i radnicima u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

FOTO: FK Crvena zvezda

Takođe Zvezda je bila jako blizu golu kada je Katai iz soloprodora uspeo da dođe do pozicije za udarac, ali stativa je sprečila loptu da završi u mreži, ipak u začetku akcije Mitrović je igrao rukom, pa pogodak svakako ne bi bio priznat.

Osim toga, crveno-beli su najbolje prilike imali preko udaraca sa distance, najpre Mijailovića, a potom i Kangve. Krajem prvog dela je Katai i atraktivno lobom pokušao da postigne gol, ali lopta je otišla preko prečke.

Najbolja šansa za Zvezdu u nastavku je došla pet minuta pre kraja meča, kada je Mirko Ivanić sjajno šutirao, ali i on je pogodio stativu, pa je Petrić ostao nesavladan.

Meč je rešen ivođenjem penala, a Milan Borjan je apsolutni heroj, jer je odbranio dva jedanaesterca, a oba štopera domaćih su pormašili. Bukari je postigao odlučujući penal koji je crveno-belima doneo plasman u narednu fazu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter