0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ SVESTAN DA JE MEČ U SENCI TRAGEDIJE: To je katastrofa, teško je izolovati se od toga! (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.23 u 21:23

Partizan u četvrtak bi trebalo da igra četvrti duel plej-of serije Evrolige, a eventualni plasman na fajnal-for ostao bi u senci nezapamćene tragedije koja se desila u sredu u osnovnoj školi.

Povodom narednog meča, ali i nemilih događaja, govorio je i šuter crno-belih, Danilo Anđušić.

Pre svega izjavio bih saučešće svim porodicama koje su pogođene ovom tragedijom. Katastrofa, nešto što nije viđeno. Šokirani smo, ne možemo da verujemo, saosećamo se sa porodicama. I ja sam otac dvoje dece, kad čujem da se tako nešto desi uvek me potrese. Nadam se da se ovakve stvari više neće dešavati, moramo svi zajedno, kao društvo, da malo poradimo na tome“, započeo je bek Partizana, pa nastavio:

Pripremamo se normalno, koliko je moguće. Fokusirani smo na meč, trudimo se da ne gledamo stvari sa strane. Spremni smo. Jučerašnja utakmica je pokazala da možemo da igramo sa njima. Napadački smo odigrali jedan lošiji meč, verujem da će ova utakmica biti drugačija. Vraća se Lesor i verujem da će nam prijati. Nadam se da ćemo ostvariti tu pobedu pred našim navijačima. Verovatno atmosfera neće biti kao što smo navikli, ali mi znamo kakvu podršku imamo od naših navijača. Znamo da će biti tu u velikom broju i to će nam značiti. Gledaćemo da ih obradujemo i zajedno proslavimo„.

Za kraj je dodao.

Mislim da uspevamo. Teško jeste, kao što sam rekao. Za mene lično je to potresno. Ali, moramo da probamo da se izolujemo i koncentrišemo samo ono što se dešava na terenu. Samo tako možemo do pobede„.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter