0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZORAN SAVIĆ: ‘Nije Real tim iz nekog predgrađa koji tek tako možete pobediti! Ljulj i Rudi imaju više mečeva od svih mojih igrača zajedno!’

Objavljeno: 02.05.23 u 14:20

Partizan je na korak od plasmana na F4!

Košarkaši Partizana dočekuju Real Madrid u okviru treće utakmice četvrtfinale serije Evrolige. Susret u ‘Štark Areni’ zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a na dan utakmice za španski ‘Radio Marka‘ govorio je sportski direktor crno-belih, Zoran Savić.

Zbog opšte tuče nastale u finišu drugog meča u Madridu, pojedini igrači obe ekipe zaradili su suspenzije. Obradović večeras neće moći da računa na Lesora, dok će ovu i eventualno četvrtu utakmicu propustiti i Kevin Panter. 

Brojni ljubitelji košarke smatraju da bi za Partizan bilo idealno da večeras izgubi, kako bi u potencijalnom polufinalu (u slučaju da slavi sa 1:3) mogao da računa na kompletan tim.

FOTO: STARSPORT

 

Ipak, Savić poručuje da se crno-beli neće baviti kalkulacijama.

-Kad to čujem, čini mi se da su ljudi poludeli. Veruju da je Real tim iz Alkobendasa (predgrađe Madrida), koji možete tek tako da pobedite. Pazite, Serhio Ljulj i Rudi Fernandez imaju više mečeva od svih košarkaša u mom timu. Ne možete da zakažete termin kad želite da pobedite – istakao je Savić.

Zoran je poručio da ne čudi što među navijačima vlada neviđena euforija i oduševljenje, s obzirom na činjenicu da na početku sezone niko nije ni sanjao da će crno-bele jedan trijumf deliti od plasmana na F4.

-24 sata posle druge utakmice u Madridu dobili smo 50.000 zahteva za ulaznice – otkrio je funkcioner crno-belih, a potom je govorio o merama bezbednosti koje su sprovedene radi sigurnosti i prijatnog boravaka gostujućeg sastava u Beogradu:

.Garantovana je bezbednost za igrača i članove stručnog štaba Reala. Sve je isto kao kad smo igrali protiv Crvene zvezde u Evroligi, a to znači da je 500 pripadnika obezbeđenja angažovani samo kako bi brinulo o gostima – zaključio je Zoran Savić u razgvoru za španski ‘Radio Marka’. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter