0
Košarka

Kosarka Euroleague Final Four season 2017-2018 EuroLeague Awards Ceremony Alexey Shved of Khimki Moscow Region poses with First Team Award Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UŽASNA SCENA IZ MOSKVE: Isplivao snimak prebijanja Alekseja Šveda! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.23 u 17:21

Moglo je da ga košta života

Vest da je prebijen ruski košarkaš Aleksej Šved prestravila je kompletnu sportsku javnost na Starom kontinentu.

Njegu su pretukli huligani u Moskvi, posle čega je hitno hospitalizovan, pa mu je u bolnici utvrđen prelom lobanje i gubitak pamćenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

To su bile povrede opasne po život, a preciznije reč je o prelomu temporalne kosti, otvorenoj kraniocerebralnu povredu, prelomu baze lobanje i amneziju.

Sve se odigralo u ruskoj prestonici noći između prvog i drugog maja, kada je Šved izašao u restoran sa suprugom i prijateljima.

U isto vreme, u blizini restorana odmaralo se veliko i bučno društvo ljudi sa Kavkaza, koji su slavili rođendan. Do sukoba između dve strane došlo je na izlazu iz restorana.

Šved je prvo ušao u raspravu, a onda i u sukob sa petoricom muškaraca sa Kavkaza. Izašli su na ulicu i onda je verbalni konflikt prerastao u fizički. Šved je udaren i pao je na asfalt, obilno je krvario iz uha.

U međuvremenu osvanuo je užasan snimak koji je sve šokirao.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter