0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI STRAHUJU ZA SVOJE IGRAČE: „Unutra je pakao, Partizanovci ne praštaju“!

Objavljeno: 02.05.23 u 20:30

Španski novinari ostali u čudu zbog paklenog dočega

Košarkaši Partizana dočekuju od 20:30 ekipu Reala u trećem meču plej-ofa Evrolige. Srpski tim ima prednost od 2-0 nakon dve velike pobede u Španiji i eventualnim večerašnjim trijumfom bi se našli na fajnl foru u Kaunasu.

Kao što se i očekivalo, navijači „crno-belih“ priredili su pakleni doček za igrače Reala i na teren ih ispratili salvom uvreda i zvižduka. Toliki su utisak ostavili da su dešavanja i atmosferu iz Arene preneli i španski novinari.

Nije bilo milosti ni prema kome. Ni prema Mariju Hezonji, Hrvatu i navijači Partizana od malih nogu. Navijači Partizana ne praštaju, ubrzo su izviždali i igrača koji je nastupao u NBA – piše „Marka„.

 

FOTO: STARSPORT

 

A unutra – pakao. Sa razglasa se puštaju navijačke pesme, peva 20.000 navijača i to je nešto što može da zagorča život Realu. Koncentrisani su i prepušteni sami sebi, moraju da ostvare prvu pobedu u seriji.

„As“ piše – Došao je čas istine. Realu vredi samo pobeda na strašnom terenu u Srbiji – da bi ostao živ u Evropi. Ako izgubi, ide kući.

Nema sumnje da izabranici Željka Obradovića drže sudbinu u svojim rukama a ako bude bilo potrebe, navijači će definitivno dati potrebnu energiju sa tribina.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter