0
Evroliga

General overview, total, grobari navijaci fans supporters, flash, lights during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PONOVO SE OGLASIO PARTIZAN PRED UTAKMICU SA REALOM: Nova bitna poruka za Grobare!

Objavljeno: 02.05.23 u 11:22

Klub pozvao navijače da dođu na vreme.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Reala iz Madrida večeras od 20.30 časova u Štark areni, u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Crno-beli vode sa 2:0 u seriji, a pred ovaj susret prisutna je velika napetost, obzirom na dobro poznata dešavanja i tuču pri kraju druge utakmice.

Karte za treći meč u Beogradu rasprodate su u rekordnom roku, najavljeno je da se očekuje ogromna gužva, zbog čega se Partizan još jednom oglasio. Crno-beli su na svom Instagram profilu pozvali navijače da ranije dođu u Štark arenu kako bi se izbegle gužve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

– KK Partizan Mozzart Bet apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta – piše u objavi crno-belih uz napomenu da je otvaranje kapija od 17.30 časova:

– Otvaranje kapija Štark arene od 17:30. Navijamo sportski za naš Partizan.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter