0
Evroliga

Zach LeDay Players Presentation ilustracija illustration grobari navijaci fans supporters flags zastave svetla, light, blic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN VEČERAS DOČEKUJE REAL: Španci najavili „Pakao Beograda“ pred košarkaški spektakl u Štark areni! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.23 u 09:59

Malo je reći da će atmosfera biti zapaljiva.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Reala iz Madrida večeras od 20.30 časova u Štark areni, u okviru trećeg meča četvrtfinala Evrolige. Crno-beli vode sa 2:0 u seriji, a pred treći susret prisutna je velika napetost, obzirom na dobro poznata dešavanja i tuču pri kraju druge utakmice.

Najavu za ovu utakmicu iznela je i španska Marka, koja je svojim čitaocima, slikovito objasnila šta očekuje pulene kraljevskog kluba.

„Pakao Beograda“ – piše na naslovnoj strani Marke, koja najavljuje paklenu atmosferu u glavnom gradu Srbije. Posebno je taj list ispratio i transparente namenjene košarkašima Reala u Beogradu.

Podsećamo, na trećoj utakmici neće nastupiti Kevin Panter i Matijas Lesor, odnosno Geršon Jabusele i Gabrijel Dek, zbog pomenute tuče u drugom susretu.

Kapiten Partizana će pored ove morati da propusti još jednu utakmicu u Evroligi, dok će Jabusele pauzirati još 4 susreta.

– Šta bih ja voleo – da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama – rekao je Željko Obradović pred večerašnji duel.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter