0
Evroliga

Dzanan Musa reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MUSA NA METI GROBARA: Navijači „crno-belih“ vređali košarkaša Reala uz poznate stihove! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.23 u 20:15

Nimalo prijatna dobrodošlica za „Kraljeviće“

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Real Madrida u okviru trećeg meča plej-ofa Evrolige. Izabranici Željka Obradovića napravili su dva brejka u Madridu i večeras imaju šansu da pred svojim navijačima obezbede odlazak u Kaunas na fajnl-for.

Zbog tuče do koje je došlo na kraju druge utakmice u Španiji, kažnjeni su Matijas Lesor sa jednom i Kevin Panter sa dve utekmice neigranja. U redovima Reala, Jabuseli je kažnjen sa 5 meča zabrane zbog divljačkog ponašanja i bacanja Egzuma na parket, dok je Gabrijel Dek dobio svega jednu utakmicu zbog fizičkog sukoba sa „crno-belima“.

VESTI O PARTIZANU:

U celoj ovoj zbrci, bio je umešan i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, kojeg su „Grobari“ u beogradskoj Areni dočekali sa povicima: „Musa Turčine, n….. se k…...“!

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter