0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOKIĆ PONOVO POKAZAO ŠTA MISLI O MVP NAGRADI: „Nadam se da će biti sunčano, planiram da budem u bazenu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.23 u 08:48

Ima potpuno druge ciljeve.

Savladali su Denver Nagetsi sinoć Finiks Sanse sa 97:87, zabeleživši tako izuzetno bitan trijumf, jer su došli do 2:0 u seriji polufinala Zapada, odbranivši domaći teren u oba susreta. Nikola Jokić je sa 39 poena i 16 skokova, potpuno izdominirao i bio je glavni i odgovorni za novu pobedu njegovog tima, a mnogi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem čekaju noć između utorka i srede, kada će se od 1 sat posle ponoći proglasiti MVP NBA lige.

Pokazao je Jokić zašto je zaista pravi i jedini MVP u ovom momentu, a novinare je posle ovakve monstruozne partije srpskog košarkaša, ponovo zanimalo da li je on zainteresovan za ovu nagradu, na šta je Nikola imao šaljiv odgovor.

– Nula interesovanja – rekao je Jokić, a potom i dodao:

– Nadam se da će biti sunčan dan, pa ću verovatno biti u bazenu.

Što se tiče samih utisaka sa meča, Jokić je podvukao da njegov tim zna šta da ostvari i da je najvažnije da je ostvarena nova pobeda.

– Nijedan tim nije šutirao dobro. Mnogo teška utakmica, ali uspeli smo da pobedimo i to je najvažnije. Pronašli smo način, posebno je u podlednjoj četvrtini odbrana bila neverovatna. Pogađali smo šuteve iz kontakta i to je recept kako treba da igramo – istakao je Jokić i zaključio:

– Znamo šta želimo da ostvarimo. Nisu nam potrebni buka i pažnja, znamo da je samo do nas i tako pristupamo svakoj utakmici.

Podsećamo, mnogi specijalizovani košarkaški portali, na kraju sezone su dali nedvosmisleno mišljenje da bi Jokić trebao da osvoji i treću uzastopnu MVP nagradu, dok sa druge strane, prema pojedinim informacijama iz Amerike, znatno bliži tome je Džoel Embid.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter