0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HEZONJA ODUŠEVLJEN DOČEKOM: „Kapa dole svima, nismo imali nikakve probleme“! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.23 u 23:59

Hrvatski košarkaš se još jednom zahvalio Obradoviću i navijačima Partizana na lepom dočeku

Košarkaši Reala uspeli su da zabeleže prvu pobedu u seriji protiv Partizana, nakon pobede u beogradskoj Areni rezultatom 80:82. Tihi heroj pobede španske ekipe bio je Mario Hezonja, koji je zabeležio dabl-dabl sa 12 poena. 14 skokova i 3 asistencije.

Hrvatski internacionalac je prokomentarisao atmosferu na tribinama.

Ceo svet je znao kakva će biti atmosfera. Jedni od najboljih navijača na svetu, klub takođe. U situaciji smo kakvoj jesmo. Znali smo da ćemo biti ovako dočekani. Kapa dole svima. Bez ikakvih problema. Navijaju ljudi za svoju ekipu. I ja da sam ovde, isto bih se drao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu,o digrali su odlično, Imali smo previše grešaka na početku. Videćemo sutra – rekao je Hezonja za „Sport Klub„.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

On je veliki kredit dao igračima sa klupe, koji su smanjili veliku prednost srpskog tima tokom druge četvrtine.

Izmene, ušli su momci sa klupe. Znali smo sta da igramo u napadu. Malo po malo smo dizali nivo igre. Počeli su da promašuju. Stizali smo ih pmalo po malo i na kraju pobedili.

Naredni meč je u četvrtak od 20 časova i 30 minuta. Partizanu se vraća Lesor, a Realu Gabrijel Dek.

Igraće im jedan više, automatski level više. Nama isto. Biće još bolja utakmica.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter