0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija General overview Total ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SPREMNI ZA REAL: Otkriven plan navijača Partizana pred početak meča sa španskim velikanom! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.23 u 19:20

Špancima će se uvući strah u kosti

Košarkaše Reala u Beogradu čeka paklena atmosfera pred duel sa Partizanom, a strasti su naročito uzavrele posle incidenta u drugoj utakmici.

Tada je na terenu izbila sveopšta tuča isprovocirana potezom Serhija Ljulja koji je nasrnuo na Kevina Pantera, a potom su se svi igrači uključili u sukob.

Navijači Partizana su poznati po gromoglasnoj podršci za svoje miljenike, a posle tuče u španskoj prestonici će verovatno navijanje da podignu na novi nivo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TeleSport Srbija (@telesport.rs)

Zato nije čudno što su odlučili da urade nešto što bi moglo da zaplaši njihovog protivnika. Kako “Telesport” javlja, Grobari će tokom predstavljanja igrača Kraljevskog kluba da budu u tišini, pritom okrenuti leđima u odnosu na teren. Takođe, svi će da budu obučeni u crne majice.

VESTI O PARTIZANU:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter