0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIPOVIĆ: ‘Došli smo samo sa jednim ciljem – da osvojimo tri boda! Kroz derbi smo vratili samopouzdanje!’ (FOTO)

Objavljeno: 02.05.23 u 12:50

Pobeda od velikog značaja za izabranike Igora Duljaja!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ugostili su Partizan u okviru trećeg kola plej-ofa nacionalnog prvenstva Srbije. Crno-beli su uspeli da iznenade protivnika i dođu do tri boda na vrlo neugodnom gostovanju.

Ekipa iz Humske slavila je sa sigurnih 1:3 golovima Rikarda Gomeša, Nemanje Jovića i Aleksandra Filipovića. Jedini pogodak za domaći tim postigao je Saše Jovanovića.

Po završetku meča utiske je izneo jedan od junaka pobede ekipe iz Humske, Aleksandar Filipović.

FOTO: STARSPORT

 

-Veoma važna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod. Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz „večiti derbi“ vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali – istakao je defanzivac pa potom nastavio:

-Što se tiče same utakmice, već sam rekao da je TSC odlična ekipa koja igra napadački fudbal, uz dosta kombinacija. Uspeli smo to da neutrališemo i pored postignuta tri gola stvorimo još dosta šansi. Pokazali smo da možemo, sada samo moramo tako da nastavimo do kraja. Što se tiče gola, ispoštovao sam prekid koji smo dogovarali sa članovima stručnog štaba. Čekao sam loptu na drugoj stativi gde se odbila i postigao sam pogodak – konstatovao je momak koji je tokom prethodnog leta pojačao crno-bele. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter