0
Evroliga

from left Zeljko Rebraca, Sasa Pavlovic, Slavko Vranes and Novica Velickovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA UPOZORAVA PRED REAL: Pavlović poslao posebnu poruku navijačima, crno-beli igraju najbolju košarku u Evropi!

Objavljeno: 02.05.23 u 10:25

„Zato i apelujem na navijače da ne reaguju ni na šta.“

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Reala iz Madrida večeras od 20.30 časova u Štark areni, u okviru trećeg meča četvrtfinala Evrolige. Pred taj meč, za Mozzart Sport je govorio Saša Pavlović, koji je posebno apostrofirao značaj navijača crno-belih, uz poruku da ne dođe do bilo kakvih komplikacija.

Nadam se da će navijači ostati mirni i pokazati da su stvarno najbolji na svetu, da neće doći do nekih komplikacija i ne znam čega, što bi dodatno ugrozilo našu situaciju. Publika je uvek bila Partizanov šesti igrač, ove godine je to dokazala, nadam se da će tako biti i sada. Iskreno bih želeo da ne dođe ni do kakvih ispada, znam da smo najbolji navijači i da svašta može da se desi u žaru borbe. Samo treba da ostanemo mirni i u slučaju poraza, ne bi to bio smak sveta. Neka bude fenomenalna atmosfera kao i u prošlom meču sa Realom ovde, gde su gosti kući otišli prepuni pozitivnih utisaka, iako su bili poraženi. Da se igra lepa košarka, da Partizan pokaže koliko je veliki, kao i njegovi navijači – istakao je Pavlović za Mozzart Sport i dodao:

– Zato i apelujem na navijače da ne reaguju ni na šta. Vodimo sa 2:0, šta god da se događa u trećoj ili četvrtoj četvrtini, bez obzira da li vodili ili gubili, da ne reaguju ni na kakve provokacije koje možda mogu i da se očekuju nekom njihovom reakcijom prema našoj publici. Sad treba da pokažemo koja smo klasa kao navijači, što je bio slučaj i tokom sezone.

Partizan će večeras igrati bez Lesora i Pantera, dok je Egzum rovit, na šta Pavlović ističe da su crno-beli prošli lošije od Reala.

– Iskreno, veliki gubitak za nas. Za nijansu smo lošije prošli od Reala u celoj situaciji. Pogotovo što se tiče toga u kakvoj smo formi sada i koji je rezultat. S obzirom da vodimo 2:0 i da se očekivalo da će u trećoj utakmici biti sve super, desio se taj košmar za nas i gorki ukus pobede – rekao je Pavlović i dodao:

– Ekipa igra toliko dobro i toliko je dobro vođena, da možemo da pobedimo i u trećoj utakmici. Košarkaški gledano, Partizan nesumnjivo igra najbolju košarku u poslednja dva meseca u Evroligi, što pokazuju rezultati.

Govorio je nekadašnji košarkaš Partizana i o značaju povratka Željka Obradovića u srpsku košarku.

– Euforija je najveća od njegovog dolaska. Tajming je savršen, dobijaju se utakmice. Ima velikog uticaja, euforična je cela Evroliga, ne samo navijači. Videlo se koliko je veliko njegovo ime i šta je sve uradio sa ekipama koje je vodio, počev od Partizana pre 30 godina. Veliki X faktor, vidi se koliko je veliko ime, koliki je Partizan sa njim. Kada se dobijaju utakmice sve je super, Partizan je navikao na pobede, sada se vidi koliko su važni Željkovo znanje i iskustvo, ništa nije slučajno. Verujem da možemo da odemo do samog kraja.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter